Renovatie

Weer prettig wonen in je eigen huis?

Maak van je woning weer een fijne plek. Na een goeie opknapbeurt aan je keuken of badkamer voelt je huis weer als thuis.

Zo min mogelijk overlast

Woon je in een oudere woning? Dan is deze vaak toe aan renovatie voor een beter wooncomfort of een energiezuinige levensstijl. Denk hierbij aan dakisolatie, kunststof kozijnen, het verwijderen van schoorstenen of het vervangen van een gevel. Maak ook het plaatsen van een nieuwe schutting of een overkapping. Misschien wil je wel een verouderde keuken vervangen of de badkamer renoveren? Hiermee vergroot je het woonplezier en wordt je huis weer een fijne plek.

Samen met mijn team pak ik de klus van begin tot eind aan. Gedurende het bouwproces zal ik jullie persoonlijk begeleiden.

Door het maken van een duidelijke planning verloopt de klus soepel en wordt de overlast van de renovatie zoveel mogelijk beperkt. Hierdoor kan de klus op korte termijn opgeleverd worden. 

Toe aan een renovatie?

Neem contact met me op!

Vanwege een volle agenda is het helaas niet meer mogelijk om voor dit jaar een klus aan te vragen. Vindt de verbouwing van bijvoorbeeld jouw aanbouw of badkamer pas volgend jaar plaats, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Dank je wel voor je begrip.

Liever direct mailen, bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook.

De Klusjesman
Feike Muijsers
Prior van Milstraat 30
5402 GH Uden

info@de-klusjes-man.nl
06 – 252 583 47