Ervaringen van klanten

Na jaren ervaring weet ik wat mijn kwaliteiten zijn. Maar het is nóg fijner om het van mijn klanten te horen. Ik wil er graag een aantal met je delen.

Saskia en Geert
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden met het werk wat door Feike en zijn mannen geleverd is bij ons. Bij ons is een opbouw gerealiseerd waardoor de badkamerruimte flink groter is geworden en er is een nieuwe badkamer geplaatst. Het overleg vooraf was prettig en Feike was voor ons goed bereikbaar om onze vragen te beantwoorden en af te stemmen. De communicatie was laagdrempelig. Als Feike en zijn mannen aan de slag gaan, waait er een frisse wind door het huis en wordt er flink aangepakt. Feike coördineert alles, van container ,levering van bouwmateriaal, kraan die spullen over het huis tilde en alle vakmensen die na elkaar aan de slag mogen: timmerlieden, metselaar, stucadoor, tegelzetter, etc. Dat liep soepel. Tussendoor bracht Feike ons op de hoogte van de planning en eventuele keuzes die we moesten maken. We zijn erg tevreden met het resultaat en gaan Feike en zijn crew zeker weer benaderen als we weer een klus hebben.
Brechje
Lees verder
Feike reageerde snel op mijn aanvraag via het contactformulier en kwam binnen een paar dagen langs (in tegenstelling tot andere bedrijven waar wij hebben geïnformeerd). Feike draait er niet omheen en belooft geen dingen die hij niet waar kan maken. De klus (vernieuwen pannendak) kon relatief snel plaatsvinden en was binnen een dag of 2 al klaar. Feike en zijn mensen waren allen prettig in de omgang en naar mijn idee vroeg Feike een eerlijke prijs voor de werkzaamheden. Recentelijk hadden wij een probleem met een lekkage van een plat dak en toen heeft Feike dat wederom snel opgelost voor ons. Indien nodig werkt hij zelfs in het weekend. Ik zou hem zeker opnieuw vragen voor een volgende klus.
Familie Jansen
Lees verder
In 2018 heeft de Klusjesman bij ons een mooi kantoor met schuur in onze achtertuin geplaatst. Na een aantal gespreken zijn we tot een mooi plan gekomen. We zijn erg tevreden over de het hele project en hebben al meerder projecten daarna gehad. We bevelen de Klusjesman dan ook graag aan.
Freek en Eva
Lees verder
Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning alles door Feike laten afbouwen. Tegelvloeren, Wandafwerking, schilderwerk, een badkamer en slaapkamers laten maken op de zolder en een prachtige aanbouw gemaakt met Groendak. Heel tevreden over het geleverde werk en nog belangrijker de nazorg, alle probleempjes in goed overleg prima opgelost. Feike is vriendelijk en betrouwbaar.
Karel Wijne
Lees verder
Feike is geen klusjesman, maar een aannemer. Samen met zijn team heeft hij heel ons huis verbouwd. Hij is niet alleen goed in zijn vak, maar daarnaast ook buitengewoon communicatief en vrolijk. Topvent! Ben heel blij dat Feike de grote klussen bij ons gedaan heeft.
Geke
Lees verder
De klusjesman. Afspraak is bij hem afspraak, hij doet wat afgesproken is. In prettige sfeer wordt er gewerkt, we vonden het zelfs gezellig hem over de vloer te hebben. Prijs kwaliteit verhouding prima. Alles keurig afgewerkt en na afloop opgeruimd.
Jan van Oort
Lees verder
Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Feike. Ik denk dat hij al wel 20 klussen heeft gedaan voor ons en altijd naar volle tevredenheid. Niet alleen de klussen worden top uitgevoerd maar ook de communicatie en afhandeling etc zijn correct en prettig Echte aanrader dus.
Willy
Lees verder
Feike maakt zeer goed werk Komt altijd zijn afspraken na Zeer vriendelijk persoon en zeer gedreven in zijn werk. Al met al een goede vakman.

Wil je ook een goeie ervaring opdoen?

Vanwege een volle agenda is het helaas niet meer mogelijk om voor dit jaar een klus aan te vragen. Vindt de verbouwing van bijvoorbeeld jouw aanbouw of badkamer pas volgend jaar plaats, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Dank je wel voor je begrip.

Liever direct mailen, bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook.

De Klusjesman
Feike Muijsers
Prior van Milstraat 30
5402 GH Uden

info@de-klusjes-man.nl
06 – 252 583 47